RISCO SIMKAARTEN

Alle voordelen van Mobiele data reseller worden

Neem de leiding over je installatieproces en bied je klanten een meer naadloze en snellere installatie-ervaring. Verdien elke maand een extra passief inkomen.

Wat is uw gemiddeld aantal maandelijkse installaties met gsm-modules?

Kies het aantal installaties dat je in een maand aanmaakt en zie wat het extra inkomen is dat je met je installaties verdient.

maand

Prognose passief inkomen

+

Totaal passief inkomen uit installaties over een periode van 10 jaar*

Installaties per maand

Installaties per jaar

Installaties per 10 jaar

Pakketten:

*Juridische disclaimer

Gebaseerd op huidige prijzen en beoordelingen, die aan verandering onderhevig kunnen zijn en mogelijk niet indicatief zijn voor toekomstige resultaten. U mag er niet vanuit gaan dat toekomstige resultaten gelijk of vergelijkbaar zullen zijn met prestatieniveaus uit het verleden. Uw beslissingen moeten worden genomen op basis van de specifieke informatie waarover u beschikt. De bovenstaande informatie is de beoordeling en mening van RISCO en vormt geen verklaring, garantie of professioneel advies. RISCO aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de nauwkeurigheid, inhoud, volledigheid of betrouwbaarheid van de informatie, noch voor de geschiktheid van de informatie voor uw specifieke omstandigheden.

HOE WERKT HET?

Bespaar Installatietijd en -moeite

Bestel de simkaart bij je RISCO producten - Het is eenvoudig, en het is GRATIS!

Automatische activering en registratie

Maak een site (alleen "Reseller") met het daarvoor bestemde paneel, Kies het datapakket 'Basic + Cellular' pakket en de SIM registratie en activering is klaar!

Automatische kosten - Geen contract

Extra contracten met dataproviders zijn niet nodig. Het datapakket voorziet in alle behoeften van het systeem

Q&A

RISCO SIM-kaarten zijn klaar voor gebruik en er is geen activering vereist. U moet echter de service ‘Basic Cloud Services + Cellular’ (Alleen data of Data + Voice) toewijzen aan de site voordat u de site met de cloud verbindt. Anders kan de RISCO SIM-kaart worden gedeactiveerd. Houd er rekening mee dat er eenmalige activatiekosten zijn van 5 € per SIM-kaart.

SIM-pakketten worden gefactureerd vanaf het eerste gebruik.

De SIM kan niet worden teruggezonden maar kan wel naar een andere site worden verplaatst.

De RISCO SIM kan u verkrijgen bij uw distributeur. Wanneer u zich registreert voor een SIM-pakket, zijn er 5 € eenmalige activatiekosten.

De RISCO SIM met het pakket ‘Basic + SIM with voice’ bevat spraak, waardoor de eindgebruiker spraakberichten over gebeurtenissen op zijn telefoon kan ontvangen.

De RISCO SIM-kaart biedt momenteel geen ondersteuning voor SMS.

U kunt de SIM kopen zoals u elk ander RISCO-product koopt. De RISCO SIM’s worden geleverd in een pakket van 20 SIM-kaarten en zijn te verkrijgen bij uw distributeur.

Copyright © 2022 RISCO Group ™ All Rights Reserved.